16 Οκτωβρίου 2012

ένα καράβι για τη γάζα

                                     


Μετάθεση ημερομηνίας συνέντευξης τύπου 
Πρωτοβουλίας “Ένα Καράβι για τη Γάζα”



Πρωτοβουλία “Ένα Καράβι για τη Γάζα”
Νοταρά 6, Εξάρχεια
Τηλ. 210-3800933
www.shiptogaza.gr


Προς άμεση δημοσίευση



Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2012


Η Πρωτοβουλία “Ένα Καράβι για τη Γάζα” ανακοινώνει ότι λόγω της 24ωρης απεργίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012, η προγραμματισμένη για εκείνη την ημέρα συνέντευξη τύπου για την αποστολή του Estelle μετατίθεται για την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα της παλιάς Πρυτανείας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Το ιστιοφόρο Estelle, πλοίο με ιστορία 90 ετών, ολοκληρώνοντας τον περίπλου της Ευρώπης σε ένα ταξίδι που κράτησε δύο μήνες, απέπλευσε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου από το λιμάνι της Νάπολη στην Ιταλία με προορισμό την θάλασσα της Παλαιστίνης. Η Ελληνική Πρωτοβουλία “Ένα Καράβι για τη Γάζα”, γεννεσιουργός συνιστώσα του Στόλου της Ελευθερίας (Freedom Flotilla Coalition), υποστηρίζει την προσπάθεια του Estelle να σπάσει τον απάνθρωπο αποκλεισμό της Γάζας. Μαζί της, δεκάδες μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου με την υπογραφή τους, φορείς με ψηφίσματα, αλλά και ο Ελληνικός λαός που παραδοσιακά στέκεται στο πλευρό των αγωνιζόμενων Παλαιστινίων.

Στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου 2012, ο συντονιστής Βαγγέλης Πισσίας και το μέλος της Γραμματείας Δημήτρης Πλειώνης θα παρουσιάσουν το εγχείρημα, ενώ μέλη του Κοινοβουλίου, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και άνθρωποι των Τεχνών θα υποστηρίξουν το ανθρωπιστικό και δικαιικό νόημα αυτής της προσπάθειας.


Δεν σταματάμε!

Πρωτοβουλία "Ένα Καράβι για τη Γάζα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου