04 Νοεμβρίου 2012





Ξεκίνησα να γράψω ένα άρθρο για την νέα ευφυέστατη ιδέα της χρυσής αυγής, να κάνει επίσκεψης στα σχολεία εν όψει της επετείου του πολυτεχνείου αλλά ειλικρινά δε ξέρω ποιος από όλους μας είναι πιο επικριτέος. Εκείνος που σαν νέος μεσσίας αρνείται να μιλήσει ξεκάθαρα για τους τομείς τις υγείας, της παιδείας, των συντάξεων, το ασφαλιστικό, τους μισθούς και την ανεργία αλλά δίνει λύση σε όλα τα σοβαρά ζητήματα της χώρας όπως φυσικά το περιβόητο μεταναστευτικό. Το μόνο παρήγορο είναι ότι δίνει λύσεις ελευθεριακές και μακρόπνοες όπως τα άρτια αφιχθέντα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας και Δεσκάτης αλλά και οι πρωτοποριακές νυχτερινές περίπολοι που σκοπό έχουν να διαφυλάξουν την ασφάλεια μοναχά των λευκών κατοίκων. Οι υπόλοιποι βλέπεται είναι αμφιβόλου ράτσας και αμφισβητείται μάλιστα και η κατάταξη τους στο ανθρώπινο γένος. Ότι πει ο αρχηγός, εκείνη η αμφιβόλου δείκτη νοημοσύνης καρικατούρα του συμπαθεστάτου ανά τις δεκαετίες κυρίου με το μοντέρνο μουστάκι. 

Ο κος Αντώνης Γρέγος λοιπόν εμποτισμένος από το πνεύμα του μεσσιανισμού, το οποίο διαπνέει ολάκερο το κόμμα του, θεώρησε πρέπον να ανακοινώσει πως επισκέψεις στα σχολεία είναι απαραίτητες τώρα που πλησιάζει εκείνη η μαύρη επέτειος του Πολυτεχνείου έτσι ώστε να γίνει προσπάθεια να παταχθεί κάθε είδους παραβατικής συμπεριφοράς᾽, όπως ο ίδιος άλλωστε δήλωσε. Μάλιστα συμπλήρωσε πως η θέση του μαθητή αλλά και του δασκάλου είναι συγκεκριμένη και προκαθορισμένη, η εκπαίδευση πρέπει να βασίζεται στο γνώστο της πάση τρίπτυχο Πατρίς -Θρησκεία - Οικογένεια . Ο σεβαστός σε όλους μας Αντώνης Γρέγος άφησε τη φαντασία μας να οργιάσει μη εξηγώντας σε εμάς τους κοινούς και αγράμματους θνητούς τι ακριβώς ορίζει ως παραβατική συμπεριφορά, αντιθέτως έκανε λόγο για αριστερίστικες και ψευτόαντιεξουσιαστικές οργανώσεις. Τι θέλει να πεί ο ποιητής; Αντιφρονούντα στοιχεία θα μπορούσαν να βρεθούν σε μεγάλη σύνχυση καθώς θα μπορούσαν να θεωρήσουν την ίδια τη δράση της χρυσής αυγής παραβατική και εκτός νόμου. Προς Θεού αμαρτωλοί! Προφανώς στις μέρες μας παραβατική συμπεριφορά θεωρείται το ίδιο το Ελληνικό Σύνταγμα,σας υπενθυμίζω Άρθρο 11 – Ελευθερία του συνέρχεσθαι και συνεταιρίζεσθαι. Οι μεσσίες μας θεωρούν παραβατική συμπεριφορά να θυμόμαστε και να τιμάμε εκείνους που έπεσαν για να μπορούν τώρα οι μεσσίες μας να εκφράζονται ελεύθερα στο κοινοβούλιο, για να μπορούν να δέρνουν και να σκοτώνουν μετανάστες και η αστυνομία να κοιτάει άλλου, για να μπορούν να κατεβάζουν παραστάσεις και να φιμώνουν τις αντίθετες απόψεις, για να μπορεί η ίδια η αστυνομία να βασανίζει ελεύθερα και η κυβέρνηση να αδιαφορεί για τη τύχη του λαού. 

Ποιος είναι λοιπόν ο επονείδιστος; Εκείνοι ή εμείς που μετά από όλα αυτά σωπαίνουμε ακόμα ή βρίσκουμε καταφύγιο στη βία και δίνουμε και εμείς λύσεις παροδικές σαν εκείνους;

Καλημέρα και σε εσάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου